06 19 19 09 72

Meedoen?

20-5-2024, 22:00 uur:   De online inschrijving voor de Avond4daagse 2024 is gesloten. Wil je toch nog meedoen?? Super leuk, en geen nood!  Je kunt je op de eerste loopdag dat je wilt meelopen melden bij de inschrijfkraam op de Markt in Eersel en wij regelen daar meteen een persoonlijke inschrijfkaart voor je! (Inschrijfgeld eenmalig €5,- per persoon). 

 

Meedoen aan de avondvierdaagse Eersel, ook wel A4d Eersel genoemd, je bent van harte welkom ! De A4d Eersel is een meerdaags event welke gehouden wordt in het belang van kinderen / sport en beweging. Aan het event doen jaarlijks ca. 600 / 650 deelnemers mee die gedurende de vierdaagse door Eersel en omgeving lopen.

Eersel is een echte wandelgemeente en daar zijn wij en de Eerselsche bewoners bijzonder trots op!

Een groot gedeelte van onze vierdaagse gaat dan ook door de schitterende kern van Eersel en de landerijen rondom Eersel.

Vier dagen starten en finishen op de Markt in Eersel, een gezellige sfeer met muziek en uitgezwaaid worden door mascotte Stappy. Onderweg op de duidelijk uigezette routes wacht je een welkome versnapering op een van de posten.

Loop gezellig met je vrienden, familie, kennissen....  iedereen is welkom!