06 19 19 09 72

Editie 2024

Yesss, we gaan er weer voor dit jaar!

Met de ervaringen van eerdere edities  gaan we dit jaar weer een fantastische editie 2024 neerzetten van dinsdag 21 mei t/m vrijdag 24 mei.

Vier dagen wandelen, kiezen uit 3 afstanden (2,5 - 5 en 10 km), starten en finishen vanaf- en op de Markt in Eersel en natuurlijk een feestelijke inhuldiging op de laatste loopdag!

 

Hoe doe je mee?

Je SCHRIJFT JE HIER ONLINE IN. De kosten voor deelname zijn €5,00 per persoon. Op de eerste loopdag (dinsdag 21 mei) kom je op tijd naar onze startplaats: de Markt in Eersel. Daar ligt je eigen persoonlijke startkaart voor je klaar. Als je die in ontvangst hebt genomen kun je meteen beginnen aan je eerste route.

Dit jaar kan iedereen elke dag zelf starten vanaf de Markt. Kik hier voor de exacte startijden.

De routes zijn allemaal duidelijk uitgezet met herkenbare Avond4daagse pijlen en voor de liefhebber is er natuurlijk altijd een papieren versie beschikbaar of een digitale versie downloadbaar op onze website.

Onderweg kom je op de route een controlepost tegen waar je je startkaart laat 'knippen' en natuurlijk zoals ieder jaar voorzien wordt van een gezond stukje fruit gesponsord door de Jumbo Jan Daris! Alle routes eindigen ook weer op de Markt alwaar je de laatste 'knip' op je startkaart haalt.

En zo doen we dit 4 dagen lang, iedere dag een andere leuke route!  Op de laatste loopdag, vrijdag 24 mei, wordt je feestelijk binnengehaald op de Markt in Eersel en heb je natuurlijk als loper van de Avond4daagse een medaille verdiend! Na het ontvangst van je medaille en de felicitaties van onze mascotte Stappy is er een gezellig feestje op de Markt.

Dussss:

  • 4 dagen lopen [21 mei tm 24 mei 2024]
  • start op de Markt in Eersel (flexibele startijden)
  • keuze uit 3 afstanden: 2,5 - 5 - 10 km
  • duidelijk uitgezette (pijlen) routes voor jong en oud
  • verdien een medaille als je minimaal 3 dagen loopt!
  • feestelijke inhuldiging op laatste loopdag [24 mei]
  • online inschrijven via deze website
  • deelnamekosten € 5,00 p.p.