06 19 19 09 72

Goede doel

Momenteel zijn we als Avond4Daagse hard aan het nadenken over een goed doel waar we dit jaar samen met jullie voor gaan lopen.

Binnenkort laten we jullie hier meer weten over het goede doel van dit jaar !

 

 

Vorig jaar (editie 2019) hebben we als Avond4Daagse Stichting Make a Memory gesteund:

Stichting Make a Memory

Hoe vaak maken wij tijdens ons leven, en bijvoorbeeld tijdens een geweldig evenement als de Avond4Daagse, geen leuke of mooie foto van een speciaal moment of speciale persoon om hier later op terug te kunnen kijken en herinneringen op te kunnen halen, iets te kunnen herbeleven of rustig nog eens over na te kunnen denken……  dat is wat Make a Memory ook doet……. het maken van een waardevolle herinnering !

Make a Memory fotografeert ernstig zieke, terminale of al overleden kinderen.

De foto’s zijn voor de ouders. Ze bieden troost en een tastbare herinnering maar in veel gevallen ook hulp bij de verwerking van een verlies. De foto’s worden vaak in het ziekenhuis, maar ook bij mensen thuis gemaakt.

Een omvangrijke vrijwilligersorganisatie

In Nederland overlijden er veel meer kinderen dan de meeste mensen zich realiseren. Make a Memory fotografeert er twee tot drie per dag – élke dag – en nog lang niet overal is men op de hoogte van het bestaan van de stichting. Ziekte en overlijden laten zich slecht plannen, dus de stichting beschikt over een grote pool van fotografen (>140) om te allen tijde en in alle situaties een fotograaf te kunnen aanbieden. In het weekend, in een vakantie, met feestdagen, vroeg in de avond, diep in de nacht…. ze staan er voor klaar !  Verder zijn er vrijwilligers aan het werk om verzoeken aan te nemen, in te plannen, foto’s te verwerken, administratie bij te houden…

Het kost de ouders niks. Ouders krijgen de foto’s gratis. Praktische kosten (het maken van de afdrukken en de fotoboekjes, kantoorkosten et cetera) worden gedekt met sponsoren en donaties.

A4D EDITIE 2019, LET’S MAKE A MEMORY !

Stichting Make a Memory is 10 jaar geleden opgericht in (en voor) Brabant (gevestigd in Westerhoven), inmiddels werkt de stichting door heel Nederland.

Als deelnemer van de Avond4Daagse editie 2019 maak je het met jouw fantastische loopprestatie mogelijk dat er nog meer “memories” gemaakt kunnen worden ! Want…. voor ons is deelnemen (samen met onze vriendjes, vriendinnetjes, papa’s en mama’s) bijna vanzelfsprekend maar er zijn een hoop kinderen en ouders die dit helaas nooit meer mogen meemaken…

Doneren aan .....

Buiten het feit dat je met de A4d Eersel mee loopt voor Make a Memory, kun je ook vrij doneren aan Stichting Make a Memory. Klik hier om rechtstreeks naar de website te gaan en een donatie te doen.