06 19 19 09 72

Bestuur

Even voorstellen

Stichting Avondvierdaagse Eersel zou niets kunnen zijn zonder een goed georganiseerd Bestuur, zij willen zich graag even voorstellen.

Emilio Verhoeven

Mijn naam Is Emilio Verhoeven. Ik kom zelf uit Nijmegen en daar heb ik vaak langs de kant gestaan bij de 4 daagse.

Met een fijne club mensen in het bestuur en een enthousiaste groep vrijwilligers maken we er ieder jaar weer een mooie editie van.

Natuurlijk hopen we op nog meer kinderen (en ouders) die mee gaan lopen. Maar ook extra hulp is altijd welkom.

Ik wil daarom ook iedereen bedanken die op zijn/haar manier helpt om de A4deersel mogelijk te maken.

Yvonne Hommel

Ik ben Yvonne Hommel en getrouwd met Bastiaan. Verder ben ik de trotse moeder van Evi, Floor en Daan.

Vanaf het begin ben ik betrokken bij de Avond4daagse in Eersel. Een superleuk evenement voor met name de kinderen van Eersel. Het is elk jaar weer heerlijk om te zien hoe iedereen geniet van de wandelingen en natuurlijke de feestelijke inhuldiging.

Samen met alle vrijwilligers, de Eerselse ondernemers en het bestuur hoop ik nog vele jaren de Avond4daagse te mogen organiseren.

Robert Suijkerbuijk

Ik ben Robert Suijkerbuijk, getrouwd met Inge en ik heb 2 zoons Luke en Toby.

Ik ben vanaf de 1ste dag betrokken geraakt bij de A4D als penningmeester, dit is echt fantastisch om te doen.

Het is ontzettend leuk om met een enthousiaste groep dit evenement te organiseren en samen elk jaar weer tot een succes te brengen.

Dankzij alle vrijwilligers en natuurlijk de grote groep kinderen en ouders die elk jaar weer meelopen ben ik erg trots dat ik hiervan een onderdeel van mag uitmaken.

Marijke Verhoeven

Ik ben Marijke Verhoeven, getrouwd met Emilio samen hebben we een dochter Indy.

Naast de A4d ben ik druk met carnavalsvereniging de Buurlanders, waar ik onder andere de jeugdraad van elf begeleid. En verder heb ik nog wat taken bij tennisvereniging Duysel.

Bij de Avond4daagse ben ik graag achter de schermen bezig om te zorgen dat alle vrijwilligers weten wat hun werk is en daarin begeleid worden. En samen maken we er dit jaar weer een mooi evenement van.

Bas Smetsers

Ik ben Bas Smetsers, sinds editie 2019 bestuurslid bij de Stichting Avond4Daagse Eersel.  Samen met Cissy onze twee kinderen Finn en Sven wonen we in Eersel.

Een aantal jaren geleden kwam Cissy thuis met de vraag kun jij voor de a4d op vrijdagavond de posten ophalen...…. en daar begon het allemaal mee. Het jaar daarop werd ik gevraagd om de posten iedere avond weg te brengen en weer op te halen, afgelopen jaar probeerde ik te helpen waar nodig.

Op een gegeven moment vernam ik al dat ze iemand aan het zoeken waren voor het bestuur, thuis vroegen ze al aan mij is dat niks voor jou! Ik heb daar even over na gedacht en ik vind het concept leuk, mensen amuseren en het brein er achter bevalt mij ook wel, vandaar dat ik niet lang hoefde na te denken.

Ik ga deze uitdaging vol positieve energie aan en ga er met de anderen weer een wandelfestijn van maken en hoop op een mooie opkomst en bid elke avond even voor mooi weer en een fantastische sfeer 🙂