06 19 19 09 72

Sponsoren 2024 – Roadservice de Kempen & Van Maanen Montage

Niet lopen maar rijden… dat is het devies van Roadservice de Kempen…. onderhoud, reparatie en keuring van trucks en trailers…. keurig in de werkplaats of op de meest vreemde plaatsen onderweg…. je kunt op Roadservice de Kempen rekenen! Net zoals wij als Stichting Avond4daagse Eersel al enkele jaren op hun steun mogen rekenen! #Toppers in roadservice.

Over toppers gesproken….. Van Maanen Montage mogen we ook al jaren tot onze trouwe sponsoren rekenen. Een lokale topper voor al uw loodgieter- en installatiewerk, onderhoud aan verwarmingsinstallaties, nieuw- en verbouw van sanitaire ruimtes en nog veel meer!

#sponsoring
#avond4daagse
#a4deersel
#Toppers
#lokaleondernemers
#roadservice
#dekempen
#montageservice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *