06 19 19 09 72

van Geffen Electrotechniek BV – sponsor 2019

Trots melden wij dat ook van Geffen Electrotechniek de Avond4daagse editie 2019 weer steunt !  Enorm bedankt !

Van Geffen Electrotechniek BV is een professioneel en flexibel installatiebedrijf dat, als het gaat om elektrotechniek, staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Een jong en enthousiast team dat reeds 33 jaar in de Kempen actief is en veel  ervaring in het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektrotechnische installaties voor allerlei toepassingen.

U kunt bij ons o.a. terecht voor:  Ontwerp en advies, Elektrotechniek, Inbraak- en camerabeveiliging, Zonne-energie,  Data en Communicatie, Gebouwautomatisering/ Domotica, Bliksembeveiliging, Inspecteren en certificeren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *