06 19 19 09 72

Cafe Restaurant In Irsel

Ook dit jaar mogen we als sponsor Cafe Restaurant  In Irsel verwelkomen. Al vanaf het eerste jaar sponsor van de Avondvierdaagse !

Café Restaurant In Irsel

Het is winter, koud, regen, wind, maar ook de tijd voor gezelligheid, open haard, heerlijke speciaal bieren, glühwein en gezelligheid. Hou de website/Facebook pagina in de gaten voor aankomende evenementen!!

In het hart van Eersel (Noord-Brabant) staat een sfeervol Café Restaurant genaamd “In Irsel” Het concept bestaat uit volop genieten van heerlijk onbeperkt  ‘Dineren in Irsel‘ (vanaf 17u00) voor een vaste prijs van €26,- per persoon en voor de kinderen tot 12 jaar betaalt u €1,50 per levensjaar. Lunchen kunt u vanaf €3,75 en voor een heerlijk kopje koffie met gebak staat de deur van In Irsel altijd voor u open. Naast al het lekkere eten en de goede sfeer, biedt In Irsel u ook de mogelijkheid om een feestje/borrel te houden in de In Irsel (feest)zaal. Die kunt u aankleden met heerlijke hapjes en/of een buffet. Wilt u op de hoogte blijven van de bezigheden van In Irsel? Volg ze dan op Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *