06 19 19 09 72

A4D 2019 Let’s Make a Memory

Met gepaste trots maken we ons goede doel voor de editie 2019 bekend: Stichting Make a Memory !

Hoe vaak maken wij tijdens ons leven, en bijvoorbeeld tijdens een geweldig evenement als de Avond4daagse, geen leuke of mooie foto van een speciaal moment of speciale persoon om hier later op terug te kunnen kijken en herinneringen op te kunnen halen, iets te kunnen herbeleven of rustig nog eens over na te kunnen denken…… dat is wat Make a Memory ook doet……. het maken van een waardevolle herinnering !

Make a Memory fotografeert ernstig zieke, terminale of al overleden kinderen. De foto’s zijn voor de ouders. Ze bieden troost en een tastbare herinnering maar in veel gevallen ook hulp bij de verwerking van een verlies. De foto’s worden vaak in het ziekenhuis, maar ook bij mensen thuis gemaakt.

Als deelnemer van de Avond4daagse editie 2019 maak je het met jouw fantastische loopprestatie mogelijk dat er nog meer “memories” gemaakt kunnen worden ! Want…. voor ons is deelnemen (samen met onze vriendjes, vriendinnetjes, papa’s en mama’s) bijna vanzelfsprekend maar er zijn een hoop kinderen en ouders die dit helaas nooit meer mogen meemaken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *