06 19 19 09 72

Jansen Beregeningstechniek

Toch wel handig als je zelf je tuin(-tje) niet hoeft nat te maken door de enorme droogte of behoefte aan water. Paul Jansen innoveert mede daarom met zijn beregeningstechnieken. Voor een optimale conditie van tuinen, sportvelden, maneges en weilanden is het noodzakelijk om goed te beregenen. Het is van belang dat er wordt beregend met een goede waterbron ,  juiste hoeveelheid water en waterverdeling.

En die juiste hoeveelheid, distribueert Paul Jansen dit jaar ook weer in flesjes. Tijdens de Avond4daagse ontvangt iedereen bij inschrijving een flesje water, handig en nuttig om de juiste hoeveelheid water tot je te nemen. De bron…. die is je nu bekend: Paul Jansen Beregeningstechniek.

Paul, dank voor de sponsoring. Mede namens alle deelnemers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *