06 19 19 09 72

BMA Verhuur, vd Aalst, MUPA Schakeltechniek

Bedrijvig Eersel ondersteunt niet alleen als sponsor, bedrijvig Eersel laat ook zien dat je op elk manier dan ook mee kan dragen aan de avondvierdaagse. Zo ook deze 3 bedrijven

  • BMA Verhuur
  • v.d. Aalst Verhuur
  • MUPA Schakeltechniek

 

BMA Verhuur is uw partner voor sneller, veiliger en efficiënter werken! Wij staan klaar voor bedrijven en particulieren met een volledig assortiment hoogwerkers, bouw- en tuinmachines en diverse steigersystemen waarmee u (bijna) al uw werkzaamheden kunt verrichten. Ook leveren we materieel om uw evenement of feest-terrein te voorzien van hekwerk, verlichting en tijdelijke stroomvoorziening.

Op onze website vindt u een overzicht van ons verhuurassortiment. Goede service en advies vinden wij zeer belangrijk. Voor vragen en advies kunt u vrijblijvend contact opnemen zodat u met de juiste machine aan uw werkzaamheden kunt beginnen.
Mocht u op zoek zijn naar gereedschap of een machine die u niet in ons assortiment aantreft, aarzel dan niet om dan contact met ons op te nemen. Wij investeren continue in nieuw materieel en wellicht dat we u dan toch verder kunnen helpen.

Door de jaren heen zijn wij gegroeid tot een bedrijf waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij leveren van theelepeltje tot compleet ingerichte tenten, ook kunnen wij uw bedrijfshal of tuin omtoveren tot een mooie en gezellige feestlocatie. Dit alles eventueel compleet door ons verzorgd. Ook aan de kinderen word gedacht met prachtige springkussens of leuke sport of spelkussens.

Doordat wij zelf zoveel in eigen huis hebben, weten wij waarover we praten en uw feest u geen zorgen baard. Wij leveren zowel particulier als aan bedrijven. Mocht u na het bekijken van de bestellijst en foto’s van onze producten nog vragen hebben, bel ons gerust.

Paneelbouw, een modern ambacht in de 21ste eeuw
Ambitieus, onderscheidend en bovenal klantgericht vertaalt Mupa sinds 1991 de wensen van haar opdrachtgevers naar hoogwaardige schakelkasten. Met ‘no-nonsense’ en veiligheid hoog in het vaandel heeft Mupa door de jaren heen een trouwe klantenkring opgebouwd. Onze klanten zijn actief in de meest uiteenlopende branches. Door kennis en inzicht voortdurend verder uit te bouwen, kunnen we vernieuwende en praktische oplossingen bieden die volledig voldoen aan veranderende behoeften.

Wij informeren u graag over onze producten en werkwijze.
U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *