06 19 19 09 72

Autopoetserij Jansen

Als nieuwe sponsor dit jaar verwelkomen wij Autopoetserij Jansen,

Autopoetserij Jansen houdt zich bezig met de totale reconditionering van auto’s, zowel voor bedrijven als particulieren. Anders gezegd: de auto – met name de gebruikte auto – krijgt een complete ‘schoonheidsbehandeling’.

En dat gaat zo vér als u dat wilt. Alleen de buitenzijde, alleen het interieur, een combinatie van beide óf uitsluitend onderdelen ervan, de keuze is aan u.

Het eindresultaat: een auto, die oogt als nooit tevoren. En een schone, goed gepoetste auto is een blikvanger die sneller verkocht wordt en een veel hogere verkoopprijs opbrengt.

Exterieur
In de loop der jaren kunnen lakken dof worden of verkleuren. Zonlicht, het weer, wasstraat, maar ook teer, hars, uitwerpselen van vogels en andere invloeden van buitenaf laten hun sporen achter. Een deskundige behandeling kan er weer voor zorgen dat de oorspronkelijke kleur terugkeert en de lak weer glanzend wordt.

Wassen en polijsten
Elke behandeling van het exterieur begint met een grondige wasbeurt. De auto wordt zo van alle vuil en vetten ontdaan en de lak gereedgemaakt voor verdere behandeling. Handmatig of machinaal polijsten zorgt er vervolgens voor dat de doffe laklaag, plaatselijke verkleuringen en lichte krasjes verdwijnen.

Finishing touch
Het aanbrengen van een waslaag vormt de finishing touch. En ook velgen en banden worden gepoetst. Het resultaat: uw auto is voor lange tijd écht weer als nieuw!

Oók het motorcompartiment
Geen plek aan de auto waar vet en smeer zo veel aanwezig zijn, als in het motorcompartiment. Wij reinigen niet alleen het plaatwerk, maar op uw verzoek ook de buitenzijde van de motor.

Lakverzegeling                                                                                                                                                                                           Wij werken met Kenolon Ceramic Shield V1 van Kenotek.
Ceramic Shield is een keramische coating die een onzichtbare maar bestendige beschermlaag vormt tegen alle vervuilende aanvallen van buitenaf zoals verkeersvuil, insecten, zure regen, strooizout en uv-stralingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *