06 19 19 09 72

van Maanen Montage, ABN AMRO Bank NV, Nummer Een Kinderopvang & Hatech Eersel BV

Met passie en plezier zijn ook onderstaande bedrijven sponsor; van Maanen Montage, ABN AMRO, Nummer een Kinderopvang en Hatech Eersel. Alle vier de bedrijven waren voorgaande Edities ook aanwezig als sponsor en zijn wederom bereid om hun steentje bij te dragen.

van Maanen Montage
Loodgieter, CV installateur, Sanitair. Van Maanen Montage fixt het! Voor een vast jaarlijks onderhoudsbedrag inspecteren en reinigen zij eens per jaar uw CV-ketel. Hierdoor verkleint u de kans op storingen. Mocht uw ketel onverhoopt toch eens uitvallen, nemen wij de arbeidskosten voor onze rekening. U hoeft dan alleen de onderdelen af te rekenen.

 

ABN AMRO Bank NV
Al vanaf dag 1 is ABN AMRO financieel partner van A4d Eersel, De bank die direct met ons meedacht toen wij in 2015 de Stichting leven schonk. Trots om zo’n organisatie achter ons te hebben staan.

Nummer Een Kinderopvang
Met een pedagogisch onderlegd team, die opererend is door de gehele regio. Is Nummer Een Kinderopvang echt de plaats om uw kind met gerust hart achter te laten wanneer u gaat werken. ” het kind op de eerste plaats”  is niet voor niets hen motto

Hatech Eersel BV
De Industriele groothandel van de Kempen, daar waar het gaat om hand- of machinale gereedschappen. Bij Hatech Eersel ben je aan het juiste adres voor advisering en aankoop.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *